Ja tez o tym czytalem. Swoja kandydature mozna zglosic na maila pilot@rage-race.pl Piloci maja zostac wybrani na zasadzie castingu. Mysle, ze to ekstra pomysl bo kazdy masz szanse wziac udzial Ja juz swoja wyslalem, takze kto wie
no to prawda pomysł jest naprawdę niezły! I wyobraźcie sobie teraz że np jesteście pilotem takiej limuzyny humera :D siedzieć przez cała droge i pić drinki to mi sie podoba ! choć w sumie wolałbym mknąc sobie jakimś lambo
No to juz jest kwestia gustu Swoja droga to ciekawe w jakich samochodach sa miejsca? A moze tak w Ultimie? Wygodna pewnie nie jest ale osiagi wszystko rekompensuja!
ja tam nadal obstaje przy tym że humer limuzyna jest Ciekawsza opcja na ten event ale to prawda to kwestia gustu, rzeczywiscie teraz to mi nieźle do myślenia dałeś chyba zaraz napisze na tego maila i sie spytam :D:D
Hummer z pewnoscia wygodniejszy ale jesli chodzi o osiagi to chyba wiadomo ktow wygrywa Swoja droga ciekaw jestem ile osob sie zglosilo na pilotow? Kazda nastepna jest dla mnie konkurencja