Kto na Rage Race 2008?

Czyli luźne pogawędki przy piwku... :)

Moderator: KubaÅ›

Kto na Rage Race 2008?

Postprzez Lewan on Pon Cze 16, 2008 1:16 pm

Witam wszystkich!
Tak jak w temacie :) Slyszeliscie cos moze o tej imprezie? Ja troszke czytalem o zeszlorocznej edycji i wygladalo to calkiem niezle, takze mysle, ze w tym roku bedzie jeszcze lepiej. Moze ktos z Was sie tam wybiera lub ew. byl tam w zeszlym roku?
Lewan

Dołączenie: Pon Cze 16, 2008 1:07 pm

Re: Kto na Rage Race 2008?

Postprzez IgorB on Pon Cze 16, 2008 9:23 pm

Ja bylem na starcie na Palcu Defilad...powiem Ci, ze ciarki przechodzicy po plecach, jak sie slyszlo ryk silnikow w zaje***tych furach. Przejechalem sie razem z RR do Plonska - tam byl pierszy punkt zadaniowy - chlopaki mieli cos porzezbic a propos sumowania kilometrow do jakichs miejsc - juz nie pamietam o co chodzilo, ale niezle sie glowili:) Dalej juz nie moglem jechac, ale to mi wystarczylo, zeby sobie wyrobic opinie o tym evencie - jest to po prostu cos genialnego. Mam nadzieje ze kiedys pojade w swoim teamie. Na razie mam za slaba fure.
IgorB

Dołączenie: Pon Cze 16, 2008 9:17 pm

Postprzez Lewan on Åšro Cze 18, 2008 11:07 am

No to niezle! W tym roku ma byc Ultima GTR. To dopiero bedzie cos! Ogolnie to nic tylko pozazdroscic samochodow.

IgorB bedziesz w tym roku?
Lewan

Postprzez Kubatrep on Nie Cze 22, 2008 3:04 pm

Ja na pewno się wybieram. Poza Ultimą będą jeszcze 3 Ferrarki Martini. Wypassss. Na pewno zabieram ze sobą aparat, bo takich egzotyków na raz można szukać i szukać a się nie trafią...

Ogólnie mga wypas imprezka. Już odliczam dni, a zostało ich 23.
Kubatrep

Dołączenie: Nie Cze 22, 2008 11:33 am

Postprzez Lewan on Pon Cze 23, 2008 11:57 am

Kubatrep masz absolutna racje. To jest pewnie jedyna okazja zeby zobaczyc obok siebie takie auta. No chyba, ze w przyszlym roku organizator zaskoczy nas jeszcze bardziej :) Tak czy siak nie zamirzam przegapic tegorocznej edycji!
Lewan

Postprzez IgorB on Pon Cze 23, 2008 6:37 pm

Bede na pewno! Juz szykuje aparat! Tak sie sklada, ze bede w Wawie 16.07 na starcie, a potem od razu smigam do Kolobrzegu na wakacje- a tam jest przeciez punkt zadaniowy - cos sie bedzie dzialo na lotnisku! Wiec zalicze dwa eventy jednoczesnie:) Jaram sie.
IgorB

Postprzez Metek on Åšro Cze 25, 2008 1:57 pm

Słyszałem, że oni z zeszłym roku robili jakieś niewyobrazalne rzeczy. Był jakiś plan, do tego inwencja własna i trochę spontanu. Rewelacyjne mieli zadania na tasie z tego co słyszałem. Jak było jakię schodzenie z zamkowej wierzy na linie to któryś wariat schodził nago, mieli w autach cały ekwipunek typu kompy z netem, gpsy a nawet faksy!! Mój ziom miał dziewczynę usadzoną w domu przy encyklopedii i był telefon do przyjaciela przy którymś tam zadaniu :) Czego to chłopaki nie powymyślali...Nie, no fury w tym roku bedą mistrzowskie, zeszłoroczna edycja, która była pierwszą z tego co wiem to taka rozbiegówka a teraz jadą po całości. Ciekawe kto daje tą Ultimę....
Metek

Dołączenie: Śro Cze 25, 2008 1:53 pm

Postprzez IgorB on Czw Cze 26, 2008 7:29 am

No ja pamietam, jak chlopaki ze glowili z tymi kilometrami. Miny mieli niewyrazne, bo trzeba bylo sobie szkolna matematyke odswiezyc;) To wlasnie mi sie spodobalo, ze nie tylko byly jakies zadania sprawnosciowe, czy zwiazane scisle z tematyka samochodowa, ale musieli tez troche poglowkowac. Ciekawe, co tym razem, w klimacie "naukowym" przygotowali. Moze jakies eksperymenty chemiczne - wyprodukowac wlasna wache to by bylo cos...hehehe. No w kazdym razie chetni musza sie spieszyc, bo malo czasu na zapisy zostalo. Szkoda ze nie ja nie startuje:(
IgorB

Postprzez camel on Czw Cze 26, 2008 1:58 pm

nie nie nie panowie według absolutnie najlepszym zadaniem które rozwala, rozbija przechwyca i niszczy było dowiedzenie sie jak ma na imie lokalny kierowca pks u normalnie miazga, a co do samego startu to z tego co wiem to jakos na dniach bedzie chyba koniec zapisów co nie ? jak tam wogóle wyglada kalendarz RR?
camel

Dołączenie: Śro Cze 25, 2008 8:30 pm

Postprzez Lewan on Czw Cze 26, 2008 2:08 pm

Impreza bedzie sie rozgrywac w danich 16-19.06 czyli juz niebawem :) Ja osobiscie nie moge sie juz doczekac. Moze umowimy sie jakos i wspolnie pojedziemy do niektorych punktow kontrolnych? :)
Lewan

Postprzez Lewan on Czw Cze 26, 2008 2:09 pm

Impreza bedzie sie rozgrywac w danich 16-19.06 czyli juz niebawem :) Ja osobiscie nie moge sie juz doczekac. Moze umowimy sie jakos i wspolnie pojedziemy do niektorych punktow kontrolnych? :)
Lewan

Postprzez Billy on Czw Cze 26, 2008 3:07 pm

Z tego co wiem to z tymi kilometrami nikt się specjalnie nie głowił bo załogi miały sprzęt elektroniczny na pokładach, to już w dzisiejszych czasach żaden problem lapka z netem mieć. Ale na nic im się nie zdały komputery, faksy i gpsy jak musieli pomalować sobie paznokcie :) To takie męskie :)
Billy

Dołączenie: Czw Cze 26, 2008 3:00 pm

Postprzez camel on Czw Cze 26, 2008 8:08 pm

wiesz co bardzo męskie :) a co do tych terminów to to nie jest czerwiec tylko lipiec chyba co nie? bo tam jakas taka mała literówka wpadła. A tak apropo kalendarzu RR to nie wiem czy ktos juz wczesniej wspominał ale dla osób bardziej zainteresowanych będzie to ważna informacja ZAPISY TYLKO DO 30 czerwca czyli tego poniedziałku!! :)

pzdr
camel

Dołączenie: Śro Cze 25, 2008 8:30 pm

Postprzez Lewan on PiÄ… Cze 27, 2008 12:29 pm

Oczywiscie chodzilo mi o lipiec, 16-19.07 :) Ciekawe jak jest z wolnymi miejscami bo z tego co mi wiadomo zainteresowanie jest duze. Z reszta wcale sie nie dziwie. Prawda jest taka, ze rage race jest jedynym tego typu wydarzeniem w naszym kraju.
Lewan

Postprzez IgorB on Sob Cze 28, 2008 6:39 pm

chyba jest juz marnie z miejscami, bo jakos niedawno bylo 8-10, czyli mega malo. Ale podlapalem mega info - mozna sie dolaczyc do teamu, bo nie wszyscy kierowcy maja pilotow. Nie wiem ile jest takich miejscowek, ale moim zdaniem opcja jest swietna dla tych, ktorzy bardzo by chciali wziac udzial, a nie maja fury.
IgorB

Następna

Powróć do Hyde Park