motocykl dla 60-latka

Coś dla miłośników motocykli.

Moderator: KubaÅ›

motocykl dla 60-latka

Postprzez jacekp on Nie Lip 27, 2008 10:30 pm

Witam,
mam do Was prosbe o udzielenie mi rady.Chcialbym sprawic mojemu 60-letniemu tacie motocykl. Problem polega na tym, ze sam nie znam sie na motocyklach i nie wiem jaki model bylby dla niego odpowiedni. Tata w mlodosci jezdzil na motocyklach, ale potem ze wzgledu na prace, na mnie i reszte rodzenstwa, przestal inwestowac swoj czas w te przyjemnosci.
chcialbym kupic motocykl uzywany, do 5-6 tysiecy zlotych.Kupie go prawdopodobnie na terenie Niemiec, bo tutaj chwilowo mieszkam. Motocykl uzywany bylby pewnie 2-3 razy w tygodniu, do jazdy rekreacyjnej-turystycznej, dla przyjemnosci. Tak wiec super osiagow miec nie musi, a i na drugi koniec swiata jechac nie bedzie. O pojemnosci 250-500 cm3. Najlepiej jakby byl to model dla poczatkujacych, latwy w prowadzeniu i obsludze. Sportowe motocykle nie wchodza w gre, bo chyba nie ma wystarczajaco sily na takie maszyny. Tata ma 1,80 m wzrostu i od kilkunastu lat pracuje za biurkiem :))
Jakie modele byscie mi polecali?Za czym powinienem sie rozejrzec?
Bardzo dziekuej za pomoc.
jacekp

Dołączenie: Nie Lip 27, 2008 10:28 pm

Powróć do Motocykle