Z tym forum jest jak z samochodami..Musi powstać dobry fundament na którym powstanie nowe cudo motoryzacji..tak i tutaj..od czegoś trzeba zacząć..
Koniec offtopa . U mnie w Siemianowicach Śląskich, jest OSP. Tam jest śliczny stary Mercedes. Miałem okazję być nim przewiezionym. W końcu jestem strażakiem ochotnikiem. Zdjęcia wrzucę jak zrobię:).
Cześć wszystkim. Dział samochodów z historią, więc spokojnie mogę stwierdzić, że mój pojazd ją ma Jest nim Fiat 125p, z roku 1986, który na początku swojej drogi dorabiał jako taksówka. Postaram się w najbliższym czasie dodać opis. Szerokiej drogi
mam najstarszy model hondy CRX BALLADE z 86r jest stare ale niewiem czy wartosciowe dlamnie jest bezcenne moim zdaniem jest to cudo motoryzacj jak na re lata pozdrawiam
Witam, ja posiadam bardzo starych aut do renontu jak i po remoncie wszystkie autka sa na stronce http://www.fovilim.com .Jednym z moich aut jest Fiat 505 z 1924 roku 20 tys sztuk na swiat.Rolls 20.25 z 1934 roku mam takze cadillaca z 1959 roku (najwieksze skrzydla w histori motoryzacji) Pozdrawiam