Co byście radzili kobiecie - citroena c1 czy c2?

Informacje, pytania, wątpliwości dotyczące samochodów seryjnych.

Moderator: KubaÅ›

Co byście radzili kobiecie - citroena c1 czy c2?

Postprzez Belka Zortdeswer on Åšro Lip 23, 2008 8:12 pm

Stoję przed zakupem zgrabnego autka. Podobają mi się francuzy - szczególnie citroeny c1 i c2, c3 to już dla mnie za duże. Ale właśnie... mnie c1 bardzo się podoba, szczególnie czarna:) Ale mnóstwo znajomych mi odradza i namawia na c2. Jakie są Wasze opinie? Liczę na jakieś rady? Najlepiej jak ktoś bliżej zna jedną i drugą cytrynkę.
Belka Zortdeswer

Dołączenie: Śro Lip 23, 2008 7:25 pm

Re: Co byście radzili kobiecie - citroena c1 czy c2?

Postprzez jensen on Sob Lip 26, 2008 2:34 pm

tylko kilkuletnie vw ,audi az niemiec.tylko nie francuzy wiem bo się wkopałem,tylko ładnie wygląda,a audi ,czy vw też jes ładniutkie,unikaj polskich okazij od handlaży.tylko prosto w germanii,ale będzie drożej niż u miłego pana handlaża,co to po nocach klepie 2 letnie audiki.pozdrawiam
jensen

Dołączenie: Pią Lip 25, 2008 11:01 pm

Postprzez szkocka krata on PiÄ… Sie 01, 2008 9:41 am

z tych dwoch jak najbardziej c2.. jest nieco wieksza i nie ma tak paskudnego tylu co c1 ;) polecam szczegolnie malolitrazowe (1.4) silniki wysokprezne HDi
szkocka krata

Dołączenie: Pią Sie 01, 2008 9:32 am

Postprzez pawel.pzm on Pon Sie 11, 2008 11:12 am

Jeśli lubisz takie malutkie autka, francuzy to może peugeot happy Ci się spodoba?
pawel.pzm

Dołączenie: Pon Sie 11, 2008 10:34 am

Postprzez plej77 on Pią Paź 10, 2008 11:18 am

nie wiem czy pytanie jest wciąż aktualne, ale ja zdecydowanie polecam C1

moja kobieta jeździ od jakiegoś czasu tym modelem i jest bardzo zadowolona, narzekać póki co tak naprawdę nie ma na co :)
plej77

Dołączenie: Pią Paź 03, 2008 12:24 pm

Postprzez campa on Åšro Lut 25, 2009 8:36 pm

polecam kupno Ford Ka typowo kobiece auto i nie duże bo takie chciałaś. A i z awaryjnością nie będzie problemu wiadomo a z francuzami to nigdy nie wiadomo. Zresztą jest wątek założony przeze mnie to możesz zobaczyć jak wygląda.
campa

Dołączenie: Wto Lut 17, 2009 2:36 pm

Powróć do Seryjne